2015. augusztus 24., hétfő
Újhagymás uborkasaláta
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók: 6 adag
1 db kígyóuborka
1 csomó újhagyma
1 ek metélőhagyma
almaecet
cukor
só
Az uborkát legyalulom, az újhagymát felszeletelem a zöldjével együtt és ízlés szerint besózom. 15 percet állni hagyom.
Egy tálba 2 dl vízben elkeverem az ízlés szerinti ecetet és cukrot.
Az uborkát és hagymát kinyomkodom sós léből, elkeverem a saláta lében.
Díszítésnek karikázok rá egy paradicsomot és megszórom apróra vágott metélő hagymával.
Fogyasztásig hűtőben tartom.
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése