2015. augusztus 20., csütörtök
Lecsó virslivel
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók: 4 adag
30 dkg virsli
60 dkg paprika
30 dkg paradicsom
1 fej vöröshagyma
5 dkg bacon szalonna
2 ek zsír (kacsa, liba, sertés)
1 tk pirospaprika
1 ízlés szerint só
1 ek cukor
A felaprított bacont a zsíron megfuttatom, rászórom az apróra vágott vöröshagymát és megdinsztelem.
Ha kész, hozzáadom a karikára vágott paprikát, sózom és mikor kezd összeesni, megszórom pirospaprikával.
Hozzáadom a felkockázott paradicsomot és a cukrot.
Puhára főzöm, de nem főzöm szét a paradicsomot, majd belekeverem a karikára vágott virslit és 5 percig fedő alatt főzöm.
Friss kenyérrel önálló fogásként, vagy főzelékek mellé feltétnek tálalom.
Címkék:
EGYTÁLÉTELEK,
FELTÉTEK,
lecsó,
virslivel
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése