2015. augusztus 16., vasárnap
Lecsós tollhegy csirkemellel
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók: 6 adag
50 dkg penne (tollhegy tészta)
1 kg paprika
0,5 kg paradicsom
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
50 dkg csirkemell filé
2 ek libazsír
chili ízlés szerint
1 ek piros paprika
20 dkg bacon (szeletelt)
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
A tésztát enyhén sós forró vízben kifőzöm, ha kész leszűröm.
A hagymát kockára aprítom és a zsíron megdinsztelem. Hozzáadom az áttört fokhagymát, felaprított bacont.
Pár perc pirítás után hozzáadom a karikára vágott paprikát és a felkockázott csirkemellet, sózom, borsozom és 10 percig fedő alatt főzöm.
Hozzáadom a chilit, megszórom pirospaprikával és a feldarabolt paradicsommal készre főzöm. Végül összekeverem a tésztával és tálalom.
Címkék:
Csirkemell,
EGYTÁLÉTELEK,
lecsós,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK,
tollhegy
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése