2015. augusztus 26., szerda

Kemencés csirkecombok cseréptálban


Elkészítési idő: 110 perc
Hozzávalók: 6 adag

6 db csirkecomb
1 kg burgonya
2 db lilahagyma
1/2 csomag szárnyas grillfűszer
1 dl rozébor

A combokat megtisztítom, bedörzsölöm sóval és fél órára hűtőbe teszem.
A cseréptálat 15 percre vízbe teszem, a krumplit meghámozom.
A tál aljába szeletelem a krumplit és a megtisztított lilahagymát és megsózom.
Elhelyezem rajta a befűszerezett combokat, aláöntöm a bort, lefedem és kemencébe tolom.
300 fokon 90 percig sütöm, az utolsó 10 percben leveszem a fedelét és kicsit megpirítom.
Párolt káposztával és a velesült hagymás krumpli körettel tálalom.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése