
Hozzávalók: 4 adag
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek sertészsír
5 dkg füstölt szalonna
5 dkg kolozsvári szalonna
1 kg lecsópaprika
50 dkg paradicsom
1 tk fűszerpaprika
1 ek cukor
30 dkg virsli
30 dkg gyulai kolbász
só ízlés szerint
A füstölt szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm, majd megpirítom benne a kockára vágott kolozsvári szalonnát, vöröshagymát és az áttört fokhagymát.
Ha a hagyma üvegesre pirult, hozzáadom a karikára vágott paprikát, megsózom és fedő alatt félig megfőzöm.
Megszórom pirospaprikával, hozzáadom a feldarabolt paradicsomot, ízesítem cukorral, beleteszem a karikára vágott virslit és kolbászt, fedő alatt 10 percig főzöm és tálalom.





Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése