2015. augusztus 22., szombat

Görög saláta


Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók: 6 adag

50 dkg koktél paradicsom
2 fej lila hagyma
1 db kígyóuborka
25 dkg magozott olívabogyó (zöld, fekete vegyesen)
20 dkg fetasajt
0,5 dl olívaolaj
1 db citrom leve
2 tk oregánó




A citromlevet, olívaolajat, morzsolt oregánót összekeverem és állni hagyom amíg a többi hozzávalót elkészítem.
A paradicsomot negyedelem, az olívabogyókat felezem, hagymát kockára, uborkát szeletekre, a fetát fél centis kockákra vágom.
Egy tálba teszek mindent, meglocsolom az öntettel és összekeverem.
1 órára hűtőbe teszem.
A kész saláta önállóan, vagy sültek mellé is fogyasztható.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése