2015. augusztus 22., szombat
Kecskesajtos rukkola saláta
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók: 6 adag
1 doboz rukkola
1 db kápia paprika
1 db paprika
1 db lilahagyma
10 dkg lágy kecskesajt
1/2 citrom leve
3 ek olíva olaj
1 marék metélőhagyma
A salátához apró kockára vágom a lilahagymát, picit nagyobbra a paprikát.
Egy tálban elkeverem az olívát a citrom levével, megszórom az apróra vágott metélőhagymával, beleforgatom a rukkolát, paprikát, lilahagymát és rámorzsolom a kecskesajtot.
Tálalásig hűtőben tárolom.
Címkék:
Kecskesajtos,
rukkola,
SALÁTÁK
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése