2014. szeptember 15., hétfő
Tejszínes vargánya ragu
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók: 8 adag
1 kg vargánya
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 ek zsír (kacsa, liba)
1 db paprika
1 db paradicsom
1 db chili (elhagyható)
1 tk kakukkfű
1 tk borsikafű
2 dl főzőtejszín
frissen őrölt bors
só
A gombát megtisztítom a hibás részeket levágom és 0,5-1 cm kis kocka formára aprítom. A vöröshagymát kockára vágom és a zsíron megdinsztelem, majd hozzáadom az áttört fokhagymát és az apróra vágott paprikát.
Hozzáadom a gombát sózom, borsozom, megszórom a fűszerekkel, beleaprítom a paradicsomot, chilit és az egészet puhára párolom. A végén beleöntöm a tejszínt megforralom és tálalom. Kifőtt tésztát kínálok mellé.
Címkék:
gomba,
HÚS NÉLKÜLI ÉTELEK,
ragu,
Tejszínes,
vargánya
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése