2015. július 20., hétfő
Mexikói csirkecomb falatok
Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók: 4 adag
4 db csirkecomb
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 tk oregáno
4 ek sűrített paradicsom
1 szál sárgarépa
1 konzerv vörösbab
1 mexikói zöldségkeverék (konzerv, vagy fagyasztott)
2 db chilipaprika
1 ízlés szerint só
1 ízlés szerint őrölt bors
2 ek zsír
A kockára vágott vöröshagymát a zsíron megpárolom, beleteszem a felaprított chili paprikát, majd ráteszem az apróra vágott fokhagymát és a kicsontozott és kockára vágott húst.
Sózom, borsozom, megszórom oregánóval és fehéredésig pirítom. Hozzáadom a kockára vágott sárgarépát, Ha a sárgarépa megpuhult, beleöntöm a paradicsompürét és a konzerveket.
Elkeverem és az egészet összeforralom.
Kifőtt tésztával tálalom.
Címkék:
csirkecomb,
falatok,
mexikói,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése