2015. július 11., szombat
Joghurtos krumplisaláta főtt tojással
Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók: 2 adag
3 db közepes burgonya
2 db tojás
1 db közepes lila hagyma
2 dl joghurt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint (frissen őrölt)
A krumplit héjában megfőzöm, majd megpucolom, felkockázom és megsózom.
A tojást keményre főzöm, megpucolom, és felkockázom.
A lilahagymát apróra vágom.
A joghurtot ízesítem frissen őrölt borssal, majd belekeverem a felaprított hozzávalókat.
Félórára hűtőbe teszem.
Friss kenyeret, vagy felezett koktélparadicsomot kínálok mellé, de sültek mellé is kiváló kiegészítő.
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése