2015. február 19., csütörtök
Rukkola saláta répával, káposztával
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók: 4 adag
1 doboz rukkola
2 db sárgarépa
1/4 fej káposzta
1 ek méz
3 ek sötét balzsamecet
3 ek olíva olaj
A sárgarépát apró lyukú, a káposztát nagyobb lyukú reszelőn lereszelem.
Összekeverem a rukkolával, megcsepegtetem a mézzel, balzsamecettel és olívaolajjal, majd evvel is elkeverem.
A fogyasztásig hűtőbe teszem.
Sült halak, szárnyasok kiváló kiegészítője.
Címkék:
balzsamecet,
káposzta,
rukkola,
SALÁTÁK,
Sárgarépa
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése