2015. február 1., vasárnap
Mézes, fokhagymás csirkeszárnyak
Elkészítési idő: 65 perc
Hozzávalók: 4 adag
1.5 kg csirkeszárny
20 dkg füstölt sajt
2 ek méz
2 ek bazsalikom
6 gerezd fokhagyma
4 ek szójaszósz
3 ek olívaolaj
só ízlés szerint
A szárnyakat megmosom, megtisztítom, enyhén megsózom, és egy kiolajozott tepsi alján elrendezem. A sajtot lereszelem.
Egy tálban összekeverem az összes hozzávalót, és ráöntöm a húsra úgy, hogy mindenütt befedje.
A tepsit lefóliázom, és 40 percig 200 fokon sütöm, majd fólia nélkül még 10 percig.
Petrezselymes krumplival, vagy krumplipürével tálalom.
Címkék:
csirkeszárny,
fokhagyma,
méz,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése