2014. október 2., csütörtök

Pirított fokhagymás csirkemáj



Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók: 2 adag

30 dkg csirkemáj
1 ek kacsazsír
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
0.5 dl fehérbor
1 kávéskanál kakukkfű
1 kávéskanál borsikafű
őrölt bors



A félfőre vágott, kis fej vöröshagymát és az áttört fokhagymát a zsíron megdinsztelem.
Hozzáadom a bort és a fűszereket, majd ha a levét elfőtte, beleteszem a feldarabolt májat.
Megszórom őrölt borssal, sózom és addig pirítom, amíg a máj átsült.
Önálló reggelinek, vacsorának, vagy feltétnek is alkalmas.







2 megjegyzés:

  1. Én fűszerpaprikával,és majorannával szeretem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretem fűszerpaprikával és majorannával, de az egy másik recept!

      Törlés