2014. október 2., csütörtök
Pirított fokhagymás csirkemáj
Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók: 2 adag
30 dkg csirkemáj
1 ek kacsazsír
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
0.5 dl fehérbor
1 kávéskanál kakukkfű
1 kávéskanál borsikafű
őrölt bors
só
A félfőre vágott, kis fej vöröshagymát és az áttört fokhagymát a zsíron megdinsztelem.
Hozzáadom a bort és a fűszereket, majd ha a levét elfőtte, beleteszem a feldarabolt májat.
Megszórom őrölt borssal, sózom és addig pirítom, amíg a máj átsült.
Önálló reggelinek, vacsorának, vagy feltétnek is alkalmas.
Címkék:
csirkemáj,
fokhagyma,
pirított,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Én fűszerpaprikával,és majorannával szeretem!
VálaszTörlésÉn is szeretem fűszerpaprikával és majorannával, de az egy másik recept!
Törlés