2014. október 9., csütörtök
Majorannás csirkeszárny
Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók: 4 adag
1 kg csirkeszárny
2 ek kacsazsír
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 ek majoranna
1 dl fehérbor, száraz
ízlés szerint só
A csirkeszárnyakat megtisztítom és háromfelé vágom.
A vöröshagymát kockára vágom és a zsíron megdinsztelem.
A húst ráteszem a hagymára, sózom, megszórom majorannával, rávágom a fokhagymát, felöntöm a borral és fedővel lefedve, 15 perc alatt, készre párolom.
Főtt, vagy sült krumplival tálalom, de kiváló feltét bármilyen főzelékre is.
Címkék:
csirkeszárny,
FELTÉTEK,
Majorannás,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése