2015. június 2., kedd
Arroz con pollo - csirkés rizs
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók: 8 adag
2 db csirkemellfilé
3 ek étolaj
2 bögre rizs
30 dkg zöldborsó
2 db kaliforniai paprika
4 bögre csirke alaplé
frissen őrölt bors
só
A csirkemellet nagyobb kockára vágom és a megforrósított olajon fehéredésig pirítom.
Hozzáadom a rizst, zöldborsót, a csíkokra vágott paprikát és felöntöm kétszeres mennyiségű forró csirke alaplével. Alaplé helyett vizet és ételízesítőt is használhatunk.
Sózom, borsozom, és ha felforrt lassú tűzön, fedő alatt készre főzöm. Közben többször megkeverem.
Tálalásig melegen tartom.
Címkék:
Arroz con pollo,
Csirke,
Kuba,
rizs,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK,
VILÁG KONYHA
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése