2015. június 12., péntek

Tésztasaláta


Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók: 4 adag


50 dkg száraztészta
20 dkg szeletelt bacon
30 dkg mozzarella
30 dkg koktél paradicsom
20 dkg olívabogyó (fekete, zöld)
2 ek olívaolaj
3 ek zöld peszto
2 marék rukkola





A tésztát (orsó, fodros nagykocka, széles metélt) forrásban lévő sós vízben kifőzöm. Ha kész hideg vízzel leöblítem és lecsepegtetem.
Nagy méretű lábasban az olajon üvegesre futtatom a kockára vágott bacon szeleteket.
Hozzáadom a tésztát, a pesztót, olajbogyót, a felaprított mozzarellát, paradicsomot és elkeverem.
Végül belekeverem a kissé összevágott rukkolát és hidegen tálalom.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése