2015. szeptember 23., szerda

Virslis omlett


Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók: 4 adag

2 pár virsli
1 db vöröshagyma
1 ek zsír, vagy vaj
8 db tojás
5 dkg reszelt sajt


A virslit lebőrözöm, vékony karikára vágom. A vöröshagymát szálasra vágom és a zsíron, vagy vajon megdinsztelem.
Rádobom a virsli karikákat és picit pirítom.
A tojásokat egy tálba ütöm, ízlés szerint sózom és villával jól felverem. A végén beleszórom a reszelt sajtot és elkeverem.
Hozzáadom a virslihez, elkeverem és a továbbiakban keverés nélkül megsütöm az egyik oldalát, majd egy tányér segítségével megfordítom és a másik oldalát is megsütöm.
Oldalanként 1-2 percig sütöm, ügyelve, hogy az alja ne égjen meg.
4 felé szeletelem és tálalom.
Önálló reggelinek, vagy főzelékekre (sóska, paraj, zöldborsó...) feltétnek alkalmas.






Virslis omlett sóskamártással főtt krumplival



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése