Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók: 8 adag
2 db csirkemell filé
1 ek zsír (liba, kacsa)
1 db vöröshagyma
1 csomó újhagyma
1/2 póré hagyma
20 levél medve hagyma
1 db sárgarépa
1 db fehérrépa
2 db szárzeller
1 tk dijoni mustár
3 dl főző tejszín
frissen őrölt bors
só
A húst apró falatokra vágom, A hagymákat és zöldségeket tetszőleges alakúra darabolom.
A medvehagymát a szárával együtt felszeletelem, a levelét apróbbra vagdosom.
A zsírom félig megdinsztelem a répákat, később hozzáadom a húst, sózom és darálok rá kevés borsot.
Ha a hús kifehéredett a medve hagyma kivételével hozzáadom a hagymákat, szárzellert és a mustárt.
Beleöntöm a tejszínt és 5-10 percig lassan forralom, hogy a tejszín kissé besűrűsödjön.
Végül belekeverem a medve hagymát és kifőtt tésztával tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése