2015. április 30., csütörtök
Fűszeres tejfölben pácolt, sült csirkecomb falatok
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók: 6 adag
6 db csirkecomb
1 pohár tejföl
1 kávéskanál fehérbors
1 tk curry
1 db apróra vágott csili
1 kávéskanál só
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 ek szezámmag
kukoricadara, vagy zsemlemorzsa
A csirkecombokat lebőrözöm, kicsontozom és tojásnyi darabokra vágom.
A többi hozzávalót a szezámmag és kukoricadara kivételével összekeverem.
Ebbe a masszába beleforgatom a feldarabolt húst és 1 órára hűtőbe teszem.
A kisütéshez olajat forrósítok, a kukoricadarát, vagy zsemlemorzsát összekeverem a szezámmaggal.
A szószos hús darabokat megforgatom benne és a forró olajban ropogósra sütöm.
Címkék:
curry por,
csirkecomb,
falatok,
Fűszeres,
sült,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK,
szezámmag,
tejfölben pácolt
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése