2015. április 16., csütörtök
Hamis majonézes zöldborsó
Elkészítési idő: 25 perc
Hozzávalók: 4 adag
50 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott is)
1 csomó újhagyma
2 pohár tejföl
2 tojás sárgája
1 ek citromlé
1 tk mustár
1 tk méz
0.5 dl száraz fehér bor
őrölt fehér bors
só
A zöldborsót enyhén sós ízben megfőzöm, majd lecsepegtetem és kihűtöm.
A tejfölt elkeverem a tojás sárgával, citromlével, mustárral, mézzel, borral, borssal és sóval.
Az újhagymát zöldjével együtt borsónyi nagyságúra vágom és a zöldborsóval együtt a szószba forgatom.
Fogyasztásig hűtőbe tartom.
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése