2014. november 18., kedd

Mustáros-fokhagymás csirke falatok



Elkészítési idő: 35 perc
Hozzávalók: 4 adag


4 db csirkecomb
1 ek mustár
4 gerezd áttört fokhagyma
2 ek olívaolaj
1 kk őrölt fehérbors
1 tk só
1 kk tabasco szósz (elhagyható)


A húst lebőrözöm, kicsontozom és felkockázom (1x1 cm).
Egy tálban összekeverem a hozzávalókat, majd hozzáadom a húst. A tabasco szósz helyett chilis fűszerolajat, vagy őrölt csípős paprikát is használhatunk.
Elkeverem és 20 percre hűtőbe teszem.
Egy forró serpenyőbe borítom a húst, erős tűzön zsírjára sütöm.
Sült krumplival, párolt rizzsel, vagy salátával tálalom.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése