2015. december 29., kedd
Tepsis pulykacomb darabok
Elkészítési idő: 85 perc
Hozzávalók: 8 fő
1,5 kg pulykacomb filé
1 kg burgonya
25 dkg bacon (szeletelt)
6 gerezd fokhagyma
2 ek szárnyas grillfűszer keverék
olaj
só
A pulykacomb filét fél tenyérnyi darabokra szeletelem, a krumplit meghámozom, és egy centis karikára vágom.
Egy nagy méretű (38x30 cm) tepsi alját kirakom a szeletelt baconnel, két sorban rárakom a krumplikarikákat, a sorokat megsózom.
A hússzeletekkel betakarom, meglocsolom étolajjal, meghintem a szárnyas fűszerkeverékkel és fokhagyma szeletekkel.
Megsózom, lefedem alufóliával, és 50 percig 200 fokon sütöm. Ezután eltávolítom a fóliát, és addig sütöm, míg megpirul a teteje.
Párolt lila káposztával tálalom.
Címkék:
pulykacomb,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK,
Tepsis
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése