2015. október 21., szerda
Tejszínes csirkecomb falatok
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók: 4 adag
5 db csirkecomb
2 ek olíva olaj
2 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál borsikafű
1 kávéskanál kakukkfű
1 csokor petrezselyem zöld
1 ek mustár
3 dl habtejszín
só
A sárgarépát felszeletelem, a vöröshagymát nagyobb kockára, vágom. A csirkecombokat kicsontozom és diónyi kockára vágom.
Az olajat megforrósítom egy nagyobb serpenyőben, rádobom a hagymát, 2-3 percig pirítom, majd hozzáadom a húst és a felszeletelt sárgarépát.
Sózom, ráreszelem a fokhagymát, megszórom borsikafűvel, kakukkfűvel és a hús fehéredéséig pirítom.
Amikor a répa roppanósra puhult, elkeverem benne a mustárt, tejszínt, az apróra vágott petrezselyem zöldet, ha szükséges még sózom.
Felforralom és kifőtt tésztával tálalom.
Címkék:
csirkecomb,
falatok,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK,
Tejszínes
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése