2014. december 2., kedd
Csirkemell csíkok mexikói módon
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók: 8 adag
2 db csirkemell filé
2 ek zsír
5 dkg kolozsvári szalonna
1 fej vöröshagyma
2 fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
4 ek sűrített paradicsom
2 db vörösbab konzerv
1 db csemege kukorica konzerv
1 kávéskanál őrölt chillipaprika
1 ízlés szerint só
1 ízlés szerint őrölt bors
A szalonnát felkockázom és megpirítom a zsíron.
Később hozzáadom a nagyobb kockára vágott vörös és lilahagymát és megpárolom, beleteszem az áttört fokhagymát és a csíkokra vágott húst.
Sózom, borsozom és a hús kifehéredéséig pirítom.
Beleöntöm a sűrített paradicsomot, a lecsepegtetett babot és kukoricát, meghintem őrölt chillivel és megforralom.
Kifőtt tésztával tálalom.
Címkék:
Csirkemell,
falatok,
mexikói,
módon,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése