
Hozzávalók: 4 fő
2 db csirkemell filé
1 db sárgarépa
1 db vöröshagyma
3 ek olíva olaj
1 ek petrezselyem zöld
0,5 dl konyak
1 ek méz
5 dl főző tejszín
1 ek keményítő
2 ek mustár
frissen őrölt bors
só
A húst vékony csíkokra, a sárgarépát kockára, a vöröshagymát szálasra vágom.
Az olajon megdinsztelem a sárgarépát, majd hozzáadom a vöröshagymát és 1-2 percig párolom.
Hozzáadom a húst meglocsolom a konyakkal, megszórom petrezselyem zölddel, kevés borsot darálok rá, sózom és a hús fehéredéséig pirítom.
A tejszínt elkeverem a keményítővel, mustárral, mézzel és hozzá öntöm a húshoz.
Kevergetve megforralom és tálalom.
Párolt rizst kínálok mellé.



Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése