2016. június 9., csütörtök

Balzsamecetkrémes szívsaláta

A szívsaláta szerintem az egyik legfinomabb saláta, tökéletes társa a rukkolának, parmezánnak, koktélparadicsomnak, olívaolajnak. Elkészíthető nyersen salátának, grillezve vagy párolva.


Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók: 6 adag

1 db szívsaláta (20 dkg)
1/2 db kígyóuborka
4 db paradicsom
balzsamecetkrém
olívaolaj








A szívsalátát negyedelem, majd centis csíkokra vágom
Az uborkát hosszában negyedelem, majd vékonyan felszeletelem, paradicsomot apró kockára vágom.
A felaprított hozzávalókat salátás tálba teszem, meglocsolom balzsamecetkrémmel, olívaolajjal és elkeverem.
Fogyasztásig hűtőben teszem.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése