2015. augusztus 12., szerda

Tepsis hal brokkolival és almával


Elkészítési idő: 65 perc
Hozzávalók: 4 adag

70 dkg tőkehalfilé
50 dkg brokkoli
2 db alma
4 ek olívaolaj
1 tk curry por
1 db citrom leve
1 kg burgonya
3 dl főzőtejszín
só ízlés szerint




2 ek olívaolajjal meglocsolom a tepsi (32x24 cm) alját.
A burgonyát meghámozom, és a tepsi aljára karikázom, majd megsózom.
Rárakom a felkockázott halat, meglocsolom a citrom levével, és megszórom a curryvel.
A brokkolit rózsáira szedem, az almát cikkekre vágom, és elrendezem a halon.
Meglocsolom a tejszínnel, és a maradék olajjal, ízlés szerint sózom.
170 fokos sütőben 50 perc alatt készre sütöm.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése