2015. március 26., csütörtök

Túrófánk



Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók: 4 adag



50 dkg tehéntúró
4 db tojás
1 csomag vaníliás cukor
0.5 csomag sütőpor
6 ek rétesliszt
1 ek cukor




A hozzávalókat egy tálban jól összekeverem és fél órát állni hagyom.
Ezután egy evőkanál segítségével, forró olajba szaggatom és aranybarnára sütöm.
Egyszerre nem sokat sütök, mert sülés közben megdagad.
Bő forró olajban a puffancsok maguktól átfordulnak, így jól átsülnek.
Lekvárral, porcukorral tálalom.






Túrófánk szeder lekvárral

Túrófánk sárgabarack lekvárral

Túrófánk feketeribizli lekvárral

Túrófánk hecsedlivel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése