2015. június 11., csütörtök

Fóliában sült zöldséges tőkehal


Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók: 6 adag


6 szelet tőkehalfilé
5 dkg vaj
1 db póréhagyma
1 db cukkini
1 db piros húsú paprika
3 db sárgarépa
1 dl száraz fehérbor
frissen őrölt bors




A tőkehalfilét sózom, borsozom és serpenyőben forró vajon mindkét oldalán megfuttatom.
A cukkinit, póréhagymát, paprikát, sárgarépát vékony csíkokra vágom, összeforgatom és hat nagyobb alufóliára helyezem.
Sózom, borsozom, ráteszek egy-egy halat, meglocsolom a sült vajjal és fehérborral.
Egyesével becsomagolom és tepsibe téve 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütöm.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése