2016. július 11., hétfő

Csirkefalatok zöldborsóval és gombával


Elkészítési idő: 50 perc
Hozzávalók: 6 adag

2 db csirke mellfilé
2 ek étolaj
1 db vöröshagyma
50 dkg zöldborsó
50 dkg gomba
1 tk borsikafű
2 tk ételízesítő
1 csokor petrezselyem zöld
5 dl főző tejszín
őrölt bors



A húst vékony csíkokra, a gombát nagyobb kockára vágom.
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinsztelem, majd rádobom a zöldborsót, gombát, sózom, borsozom, rászórom a borsikafüvet, ételízesítőt és 10 percig kevergetve párolom.
Hozzáadom a húst és fehéredésig pirítom.
Végül beleöntöm a tejszínt, megforralom vele, meghintem apróra vágott petrezselyem zölddel és tálalom.
Párolt rizst vagy kifőtt tésztát kínálok mellé.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése