2016. július 11., hétfő
Csirkefalatok zöldborsóval és gombával
Elkészítési idő: 50 perc
Hozzávalók: 6 adag
2 db csirke mellfilé
2 ek étolaj
1 db vöröshagyma
50 dkg zöldborsó
50 dkg gomba
1 tk borsikafű
2 tk ételízesítő
1 csokor petrezselyem zöld
5 dl főző tejszín
őrölt bors
só
A húst vékony csíkokra, a gombát nagyobb kockára vágom.
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinsztelem, majd rádobom a zöldborsót, gombát, sózom, borsozom, rászórom a borsikafüvet, ételízesítőt és 10 percig kevergetve párolom.
Hozzáadom a húst és fehéredésig pirítom.
Végül beleöntöm a tejszínt, megforralom vele, meghintem apróra vágott petrezselyem zölddel és tálalom.
Párolt rizst vagy kifőtt tésztát kínálok mellé.
Címkék:
Csirkemell,
gomba,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK,
Tejszínes,
zöldborsó
Hely:
Vác, 2600 Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése