2015. május 21., csütörtök
"Idei" lecsó
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók: 4 adag
1 kg lecsópaprika
50 dkg paradicsom
1 db vöröshagyma
1 csomó újhagyma
5 dkg füstölt szalonna
5 dkg füstölt tarja
1 tk pirospaprika
1 ek cukor
10 dkg füstölt kolbász
só ízlés szerint
A füstölt szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm, majd megpirítom benne a kockára vágott füstölt tarját, vöröshagymát és az újhagymát zöldjével együtt.
Ha a hagyma üvegesre pirult, hozzáadom a karikára vágott paprikát, megsózom és fedő alatt félig megfőzöm.
Megszórom pirospaprikával, hozzáadom a feldarabolt paradicsomot, ízesítem cukorral, beleteszem a karikára vágott kolbászt, fedő alatt még 10 percig főzöm.
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése