Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók: 4 adag
25 dkg sertéshús (tarja, dagadó, lapocka)
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál őrölt babér
1 mokkáskanál fehérbors
1 mokkáskanál cayennebors
2 kávéskanál majoranna
1 tojás
1/2 bögre zabpehely
só
4 db kisebb főtt tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
A 4 tojást 4-10 percig főzöm, attól függően, hogy, lágy, vagy kemény tojást szeretnék használni. Ha megfőttek meghámozom.
A húst a hagymákkal együtt megdarálom, hozzáadom a fűszereket, a nyers tojást, zabpelyhet, sózom és összekeverem.
A főtt tojásokat becsomagolom a húsmasszába.
Zsemlemorzsába forgatom, mint a fasírtot, és nem túl forró olajban szép barnára sütöm.
Salátával, sült krumplival, vagy akár önállóan is fogyasztható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése