2015. április 22., szerda
Csirke gyros tál
Elkészítési idő: 50 perc
Hozzávalók: 4 adag
2 db csirkemell
1 csomag Gyros fűszerkeverék
2 ek olívaolaj
1 db kígyóuborka
1 db lilahagyma
2 db paradicsom
10 dkg savanyú káposzta
1 fej saláta
2 dl natúr joghurt
2 gerezd fokhagyma
0.5 kg burgonya
A húst kicsontozom, és vékony csíkokra vágom.
A gyros fűszerkeveréket összekeverem az olajjal, beleforgatom a húst, és hűtőbe teszem.
Ezután felaprítom a lilahagymát, paradicsomot, uborkát, savanyú káposztát, és leveleire tépem a salátát.
A joghurtot elkeverem az áttört fokhagymával.
A burgonyát meghámozom, hasábokra vágom, és forró olajban kisütöm.
A wokot felforrósítom, és erős tűzön megpirítom a fűszerolajos húst.
A tálalásnál a salátára halmozom a húst, mellé a zöldségeket, a sült krumplit, majd az egészet meglocsolom a fokhagymás öntettel.
Címkék:
Csirke,
EGYTÁLÉTELEK,
Gyros,
sült krumpli,
SZÁRNYAS HÚS ÉTELEK,
tál
Hely:
Vác, Magyarország
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése