Karcsi főzdéje

Minden, ami a konyhámból kikerül

Oldalak

▼
2017. február 19., vasárnap

Pasifogó leves - In memoriam Gasztropajti

›
Szomorú, de egyben kedves felhívásnak tettem eleget, amikor jelentkeztem a Blogkóstoló eme rendhagyó fordulójára. A nemrég elhunyt Hajdu I...
2016. november 14., hétfő

Krémsajtos makaróni cukkinival

›
Elkészítési idő: 50 perc Hozzávalók: 6 adag 50 dkg száraztészta 2 db cukkini 1 db vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 3 ek étolaj 10 d...
2016. november 8., kedd

Sajtos karfiol krémleves

›
A krémlevesek a melegségükkel, selymességükkel kiválóan alkalmasak hűvös őszi - téli napok étrendjébe, mivel kellemesen át tudják melegíteni...
2016. október 28., péntek

Sütőtök krémleves zöldség chipsszel

›
Az alábbi recept  alapjaiban egy szokványos krémleves, habár a belereszelt narancs héj egy kicsit feldobja. A hozzá kínált céklából és fehér...
2016. október 26., szerda

Gyömbéres rakott hal

›
Szeretem a halat és amikor csak fagyasztott formában jutok hozzá, különböző fűszerekkel és hozzávalókkal készítem, hogy változatos és ínycsi...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Röviden magamról

Karcsi főzdéje
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.