tag:blogger.com,1999:blog-420451768629897365.post2432197912131286692..comments2023-09-30T12:15:24.530+02:00Comments on Karcsi főzdéje: Bejgli kelesztés nélkülKarcsi főzdéjehttp://www.blogger.com/profile/00168262914558482687noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-420451768629897365.post-43317283829124096472017-11-16T10:13:26.706+01:002017-11-16T10:13:26.706+01:00Köszönettel:Farkas KingaKöszönettel:Farkas KingaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12478158696147048680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-420451768629897365.post-47696199817986485012017-11-16T10:10:21.799+01:002017-11-16T10:10:21.799+01:00Kedves Karcsi
Lehet szárított èlesztöt is használ...Kedves Karcsi<br /><br />Lehet szárított èlesztöt is használni vagy sokkal jobb az igazi èlesztö?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12478158696147048680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-420451768629897365.post-11887198459959118992014-12-23T00:22:49.604+01:002014-12-23T00:22:49.604+01:00Ahhoz, hogy márványos legyen a teteje kétszer kell...Ahhoz, hogy márványos legyen a teteje kétszer kellene lekenni tojással. Ez egy gyors bejgli recept aminek nem lesz márványos a teteje, de ha van időd ezt is lehet márványosra sütni, persze ahhoz kétszer kell lekenni :)Karcsi főzdéjehttps://www.blogger.com/profile/00168262914558482687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-420451768629897365.post-80596844948603051892014-12-22T15:39:03.369+01:002014-12-22T15:39:03.369+01:00Nem kell kétszer lekenni tojással 30 percenként és...Nem kell kétszer lekenni tojással 30 percenként és így is márványos lesz a teteje?Katz Katihttps://www.blogger.com/profile/04519494878853816460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-420451768629897365.post-66891025480705732122014-10-14T22:33:42.341+02:002014-10-14T22:33:42.341+02:00Bocs, hogy csak most reagálok, de a hétvégén nem v...Bocs, hogy csak most reagálok, de a hétvégén nem voltam gépközelben, azóta meg nem győzöm utolérni magam! Ez ilyen recept, se felfuttatni, sem keleszteni, hidegben pihentetni nem kell, ezért gyorsan elkészül. Én évek óta ezt sütöm és semmi problémám vele. A kiszakadás a töltelék hibája, vagy túl sok a tésztához képest, vagy túl cukros, vagy nem megfelelő sűrűségű. Örülök, hogy tetszik a blogom, majd te is rájössz a turpisságokra, sok sikert hozzá! :) További jó sütést-főzést kívánok!Karcsi főzdéjehttps://www.blogger.com/profile/00168262914558482687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-420451768629897365.post-38147166478305479772014-10-09T20:40:05.468+02:002014-10-09T20:40:05.468+02:00Erdekes,hogy az elesztot nem kell felfuttatni...ki...Erdekes,hogy az elesztot nem kell felfuttatni...ki fogom probalni...nekrm altalaban a bejgli mindig kiszakad,es ezert szoktam mergelodni...a blogod nagyon tetszik...en is szeptemberben nyitottam egy gasztros blogot,de nagyon sok mindent nem tudok...a Karcsi konhhajaban csoport tarsak vagyunk :)Cirmicicahttps://www.blogger.com/profile/02893575982446677717noreply@blogger.com